Köp och leveransvillkor

Orderbekräftelse

Vi skickar automatiskt ut en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit i dina kunduppgifter. Om du inte har fått någon orderbekräftelse inom 12h har vi dessvärre inte mottagit din order.

Orderbekräftelsen är en specifikation på din beställning. Skulle vi behöva några
kompletteringar från dig, eller om någon produkt plötsligt tagit slut kontaktar vi dig.
Alla ordrar skickas inom 48h måndag till fredag.

Frakt

Vi skickar våra ordrar med DHL inom Skandinavien och Baltstaterna med det alternativ som du har valt i utcheckningen. Du kan följa dina paket på www.dhl.se

DHL Servicepoint: Paketet skickas till närmaste servicepoint utlämningsställe, du får en avisering via sms eller e-post när ditt paket finns att hämta.

DHL Paket. Paketet skickas med leverans till dörren och någon måste finnas på plats för att ta emot paketet. Leverans sker vardagar mellan 9-17. Outlösta paket går i retur till oss och en avgift om 250 kr tillkommer.

Kortbetalning

Vi accepterar Mastercard och Visa. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till DIBS betalväxel. Pengarna dras från ditt konto vid beställningstillfället. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelser i PUL.

Leveranstid

Vi skickar dina varor inom 48 timmar efter beställning på vardagar. Vid eventuella avvikelser från detta kontaktar vi dig via e-post. Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid. Vid eventuellt häv av köp återbetalas pengarna till ditt konto inom 14 dagar.

Restorder

Om något skulle vara slut i lagret kontaktar vi dig för vidare åtgärd.

Ångerrätt/öppet köp/byte/retur

Det är väldigt viktigt för oss att du är nöjd med dina produkter. Om någon av produkterna inte skulle vara till belåtenhet har du rätt att returnera dina produkter inom 14 dagar. Kontakta oss på info@pompalloon.com så hjälper vi till med returen.

Reklamationer

Skulle någon av produkterna vara defekt ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny produkt, eller återbetalar produkten. Innan du kan reklamera en produkt måste du kontakta oss inom 7 dagar efter att du mottagit dina produkter för att få en godkänd reklamation. Du får en returfraktsedel från oss så du kan returnera den defekta produkten.

Outlösta paket

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket om 250 kr. Det motsvarar de kostnader som produkten kostat oss att skicka ut, samt hantering av returen.

Säkerhet

Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut personuppgifter eller e-postadresser utan skriftligt medgivande från dig. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella text-, pris- och bildfel i vår e-handel. Alla produktbilder, logotyper och texter tillhör Imago Ballonger AB och får inte kopieras eller spridas utan vårt skriftliga godkännande.

Priser i webbshoppen anges exkl. moms.

Tvist

Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.